Jeison Murillo, en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Jeison Murillo, de menys a més en un debut complicat al Ciutat de València

Segons les dades de Carles Domènech a "La TdT" de Catalunya Ràdio, el colombià només va perdre una pilota en tot el partit mentre que en va recuperar 15, en va refusar 7, va cometre dues faltes i el 67% de les seves intervencions van ser amb 1 o 2 tocs

Actualitzat

Jeison Murillo va debutar amb la samarreta del FC Barcelona en partit oficial en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Llevant al Ciutat de València. El central colombià va formar una defensa inèdita juntament amb Semedo, Chumi i Miranda, i va tenir una estrena complicada on el seu rendiment va anar de menys a més.

Amb el dorsal 17 a l'esquena, Murillo va començar adormit, com la resta dels seus companys, i va veure com en els primers 18 minuts el Llevant ja havia fet dos gols. En el segon, fet per Borja Mayoral, el colombià no va estar gaire encertat i va permetre la rematada creuada del davanter granota cedit pel Reial Madrid.

En la represa, l'entrada de Sergi Roberto i Lenglet pels joves del filial Miranda i Chumi va donar més consistència a la defensa blaugrana i va ajudar Murillo a millorar el seu rendiment. Segons les dades de Carles Domènech a "La TdT" de Catalunya Ràdio, el colombià va acabar aprovant el seu debut com a jugador blaugrana.

El colombià només va perdre una pilota en tot el partit mentre que en va recuperar 15, en va refusar 7 i va cometre dues faltes. A més, el 67% de les seves intervencions van ser amb 1 o 2 tocs, un fet clau per ocupar aquesta posició al Barça. Pel que fa a les passades, 33 van ser en curt i 7 en llarg, en una clara mostra de l'estil que vol el Barça.

Després del xiulet final, el recent fitxatge blaugrana va comentar les seves sensacions després d'haver jugat per primera vegada amb la samarreta del FC Barcelona.

"Em queda un gust agredolç perquè era el meu debut però el resultat no ha estat el millor, encara que al gol de Philippe Coutinho cal treure-li profit després a casa. M'he sentit al principi bé, adaptant-me a la idea de joc de l'equip i en aquest sentit cal veure-li el costat positiu perquè a nivell personal em vaig sentir molt bé amb l'equip."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut