Jean-Michel Aulas, president de l'Olympique de Lió
Futbol

Jean-Michel Aulas: "Hem estat ximples d'aturar la lliga, a França"

El president de l'Olympique de Lió, indignat amb el seu govern, ara que la lliga espanyola ja té data de tornada

Redacció Esport3Actualitzat

El president de l'Olympique de Lió, Jean-Michel Aulas, ha esclatat en una entrevista al diari "L'Équipe". Ha dit que a França han estat molt "ximples" per no haver tingut en compte els protocols de salut de la UEFA. Que ni se'ls van mirar. Aulas ha qualificat d'escàndol haver aturat la lliga francesa el 28 d'abril -massa aviat-, tenint en compte que la Bundesliga ja s'ha reprès i que la lliga espanyola ja té data de tornada, el 8 de juny.

Considera una paradoxa que Espanya, que ha estat més afectada que França per la pandèmia, hagi reflexionat i trobat respostes. L'Olympique felicitava la decisió de Pedro Sánchez tot just feta pública.

 

Didier Quillot, director de la lliga professional francesa, va assistir a les mateixes reunions que Javier Tebas, director de LaLiga. La UEFA va demanar paciència. Aulas considera que a França es van treure conclusions diferents d'aquelles trobades, conclusions precipitades, i que van ser massa babaus.

El president de l'Olympique de Lió creu que, quan s'enfrontin a la Juventus amb la Champions, el mes d'agost, "estarem amb els peus lligats i el cap tallat", ja que els italians hauran començat a jugar a finals de juny.

Anar al contingut