Fubtol

Javier Tebas: "Piqué és un gran futbolista, però un mal jurista"

Preguntat per les paraules de Piqué després del clàssic de Copa durant la presentació d'un informe econòmic sobre la Lliga, Tebas ha dit que les declaracions li semblen "no gaire bones"

Actualitzat

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha respost a Gerard Piqué després que el blaugrana va reclamar més atenció als mitjans espanyols al judici dels presos polítics. Segons Tebas, les declaracions del central blaugrana "no són gaire bones" i són pròpies d'un "gran futbolista però mal jurista":

"El Gerard és bon futbolista, gran central, però de justícia i això, n'entén poc. En aquest país no hi ha presos polítics, hi ha gent que va intentar cometre un delicte de rebel·lió segons la Fiscalia, i se'ls està jutjant per això. Gran futbolista, gran organitzador de competicions, però mal jurista."

Sobre el resultat del partit de tornada de semifinals de Copa, Tebas ha dit que al Reial Madrid  "li va faltar el gol", i que el Barcelona va guanyar perquè té "gent molt definitòria". "Al Madrid li falten els que fan 25-30 gols per temporada", ha afegit.

I també s'ha atrevit a valorar el joc del jove crac del Reial Madrid Vinicius Júnior:  

"A Messi els gols no li van arribar quan va debutar amb 16 i 17 anys i ara en marca 40 gols per temporada. Potser se li està demanant massa, però les coses que li veus, si el cap l'acompanya, està entre els jugadors que podríem qualificar de crac, té alguna cosa diferent."

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut