El president de LaLliga, Javier Tebas, en una imatge d'arxiu
El president de LaLiga, Javier Tebas, en una imatge d'arxiu
futbol

Javier Tebas, molest amb les excuses del Reial Madrid després del partit contra l'Osasuna

El president de LaLiga assegura que la decisió final de viatjar en ple temporal a Pamplona la va prendre el club blanc

Xavi LorenteActualitzat

Javier Tebas no és dels que es queda callat quan se sent atacat. Zinedine Zidane va dir dissabte passat en el postpartit de l'Osasuna-Reial Madrid que el matx s'hauria d'haver ajornat perquè a El Sadar, tal com estava, no s'hi podia jugar a futbol. I el president de LaLiga, en una entrevista a La 1 de Televisió Espanyola, ha criticat l'entrenador francès per les seves queixes.

"No sé la informació que tenia Zidane. He vist tantes excuses que han donat els entrenadors quan no els han anat bé els partits que aquesta n'és una més."

Tebas assegura que es va interessar en tot moment per la situació del Reial Madrid quan el Filomena amenaçava el desplaçament de l'equip blanc a Pamplona. El temporal va deixar les carreteres impracticables, la connexió ferroviària anul·lada i l'aeroport de Barajas pràcticament fora de servei.

"Divendres a la tarda vaig tenir més de 14 trucades amb el director general del Reial Madrid. Li vaig dir que si veia que els nois estaven nerviosos... el millor que es podia fer era tornar a la ciutat esportiva i intentar viatjar l'endemà, i em va dir que no. Si Aena hagués dit que no hi havia opcions de volar, no ho haurien fet. La decisió final de viatjar la va prendre el Reial Madrid."

El president de LaLiga encara no ha parlat d'aquest polèmic afer amb Florentino Pérez. Tebas està especialment molest amb les crítiques públiques, però sobretot amb tot el que s'ha generat contra ell a la seva esquena.

"No he parlat amb Florentino. Prefereixo esperar, però li trucaré perquè, sincerament, no estic gens content amb el que ha passat pel darrere".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut