Tebas aquest dimecres durant l'acte amb la jugadora de bàdminton Carolina Marín
Javier Tebas: "Jo no crec que el Barça hagi pagat als àrbitres"
Cas Negreira

Javier Tebas: "Jo no crec que el Barça hagi pagat als àrbitres"

Javier Tebas ha tornat a pronunciar-se sobre el cas Negreira i, tot i reiterar que el Barça hauria de donar explicacions, ha confessat que ell creu que els blaugranes no haurien comprat cap àrbitre

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga s'ha presentat com a acusació particular al Cas Negreira, tot i que el seu president està convençut que el Barça mai ha comprat un àrbitre. Ho ha dit Javier Tebas en un acte a Barcelona organitzat per La Vanguardia:

"No crec que el Barça hagi pagat àrbitres, però sí que hi ha una situació que requereix una resposta clara, per uns pagaments a Negreira durant 20 anys."

Fins al punt que Tebas ha assegurat "no poso en dubte els títols del sextet que va guanyar el Barça". 

Preguntat per a on han anat a parar els més de 7 milions que ha pagat al Barça a Negreira, Tebas ha afegit que "fa la sensació que estem parlant d'intentar influir, però això no és comprar els àrbitres. No es tracta de comprar àrbitres, no s'han guanyat títols per comprar àrbitres".

Tebas s'ha referit també a la reputació de l'estament que representa:

"D'un descens del Barça ens en recuperaríem; del dany reputacional de donar imatge de laxitud no ens recuperaríem"

Dany reputacional

En més d'una ocasió, Tebas ha assenyalat que el cas Negreira suposa un dany reputacional, tant per al Barça com per a la mateixa Lliga.

El problema és reputacional. El pitjor que podem fer és amagar-nos i anar de víctimes. Jo no em poso tema judicial. No ens podem amagar. Hi ha uns fet que s'ha de donar explicacions als socis Barça, aficionats... a Europa pregunten què passa a Espanya amb el Barça i si aquí no es fa res amb la corrupció esportiva

No ha parlat amb Laporta

Del cas Negreira, Tebas ha assegurat que no n'ha parlat amb Laporta. De fet, ha explicat que des del novembre no ha parlat amb el president del Barça i que ell està disposat a parlar sempre. "Desitjo clarividència i hi ha un soroll excessiu", ha indicat Tebas que ha reiterat que Laporta ha de sortir a donar explicacions pel cas Negreira.

Vol que Messi torni

Sobre Messi, Tebas ha assegurat que li agradaria que l'argentí tornés al Barça. "Tant de bo es pugui refer la marca Barça-Messi. Seria molt bo per a la Lliga. És el millor jugador de la història del futbol."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut