Javier Tebas ha donat la seva opinió del cas Dembélé
Barça

Javier Tebas es pronuncia sobre el cas d'Ousmane Dembélé

El president de la Lliga ha fet referència al conflicte sobre la renovació del francès amb el FC Barcelona

Ousmane Dembélé és al punt de mira a Can Barça. El davanter ha rebutjat l'oferta de renovació i el seu futur està cada vegada més lluny del Camp Nou. El conflicte que envolta el jugador amb el club ha arribat fins al punt que Xavi no l'ha tingut en compte en les darreres dues convocatòries de l'equip. Per tant, Dembélé no va ser en l'eliminació de la Copa del Rei a San Mamés ni tampoc en la victòria a Mendizorrotza.

L'última polèmica del francès ha estat aquest diumenge, quan no es va presentar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, quan estava citat. Dembélé va argumentar que tenia una "indisposició gàstrica" i es va quedar a casa. Unes hores més tard, el club va emetre un comunicat on explicava el cas. En un acte a València, Javier Tebas, president de La Lliga, s'ha pronunciat sobre el conflicte d'Ousmane Dembélé amb el Barça.

"El FC Barcelona té bons lletrats per saber que no incorren en cap mena d'il·legalitat. De fet, crec que Dembélé no va anar a entrenar per una gastroenteritis, no? Sembla que estava malalt. Ja està, no hi ha res més."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut