Javier Tebas, president de LaLiga, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Javier Tebas: "El Reial Madrid mai no podrà ser com el PSG perquè el PSG fa trampes"

El president de Laliga ha tornat a parlar sobre el fair play financer

Javier Tebas, president de Laliga, ha comparat les situacions actuals del Reial Madrid i el París Saint-Germain i, com és habitual en ell, ha llançat una crítica al club francès.

"El Madrid mai podrà ser el PSG perquè el PSG fa trampes en el control econòmic. Actualment té una despesa salarial propera a 600 milions d'euros quan té una lliga on els drets audiovisuals han caigut un 40%."

"És impossible que al PSG els seus patrocinadors li aportin el 30% més del que ingressen de mitjana el United, el Reial Madrid, el Barcelona... és absolutament impossible. El Reial Madrid no serà el PSG perquè no entra en el joc de les trampes i no és un club estat. Aquest és un dels problemes que tenim al futbol europeu."

Tebas s'ha referit a la "no arribada" de Kylian Mbappé al conjunt blanc:

"Em va fastiguejar que no arribés Mbappé com em fastigueja que no hi siguin Messi o Neymar, amb nosaltres. O Mourinho i Guardiola entrenant. Ens agradaria tenir els millors a Laliga."

Sobre la marxa de Messi, el president de Laliga ha manifestat que és un tema al qual no cal donar-li més voltes. A més, ha volgut apagar les veus d'alarma sobre el conjunt blaugrana:

"El Barça ha de seguir competint per intentar aconseguir els objectius esportius"

"La ràtio econòmica del Barcelona, ​​el 80% dels equips d'Europa la tenen pitjor. Sortirà endavant; té una ràtio d'endeutament elevada, però té moltíssims ingressos per poder-ne sortir si estructura bé el deute."

D'altra banda, Tebas s'ha mostrat optimista de cara al ple del 100% en els estadis i ha manifestat que, sobre els drets de televisió, entre el 22 d'octubre i el 22 de novembre es rebran les ofertes de concurs i se sabrà qui són els adjudicataris dels diferents lots.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut