Futbol

Javier Tebas: "El clàssic no pot ser el 18 de desembre perquè hi ha Copa del Rei"

El president de la Lliga descarta en una entrevista a l'agència EFE aquesta data per a la disputa del Barça-Reial Madrid al Camp Nou perquè coincideix amb partits de la Copa del Rei

Actualitzat

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha assegurat en una entrevista a l'agència EFE que el clàssic del 26 d'octubre al Camp Nou no es pot jugar el 18 de desembre perquè aquell dia hi ha partits de la Copa del Rei i encara no s'han venut els drets televisius.

"En el cas que no es canviïn els partits, caldrà posar una data i això és un altre procediment diferent. Parlen de la data del 18 de desembre quan hi ha Copa del Rei aquest dia. Jo crec que si ja ha quedat desert el concurs de Copa del Rei, si a sobre li posen el clàssic, em sembla que quedarà superdesert. Aquest dia no pot ser, caldrà seure i establir quina data. Espero que el comitè decideixi que es pugui canviar l'ordre."

Tebas ha insistit que la millor solució és intercanviar l'ordre dels partits perquè segons la seva opinió canviar la data suposa un dany terrible per la competició.

"Pretendre canviar el partit suposa un dany terrible. Un cop s'ha decidit que es pot jugar en aquesta data, el millor és intercanviar l'ordre d'anada i tornada. És un mal menor".

Per últim, el president de la lliga ha insistit que la situació que es viu a Catalunya és un tema d'Estat que trascendeix de l'àmbit esportiu.

"El problema de Catalunya és un tema d'Estat. Nosaltres, el que hem fet, és ajudar el govern d'Espanya davant d'aquesta situació. És un tema que transcendeix l'àmbit esportiu. Estic convençut que ni la Lliga, ni cap club, ni el govern d'Espanya ni cap espanyol vol que es converteixi en un escenari on es trepitgen dels símbols nacionals".

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut