Futbol

Javier Tebas: "Crec que Gerard Piqué no es referia a mi. No em sento al·ludit."

El president de la Lliga assegura que no veu motius per sancionar el central del Barça per les seves crítiques als àrbitres i que no es va sentir al·ludit pel gest que va fer el futbolista blaugrana assenyalant amb el dit cap a la llotja quan abandonava la gespa de l'estadi de La Cerámica

Actualitzat

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha assegurat que no veu motius per sancionar Gerard Piqué per les seves crítiques als àrbitres i ha confessat no sentir-se al·ludit pel gest del central blaugrana assenyalant amb el dit cap a la llotja quan abandonava la gespa de l'estadi de la Ceràmica.

"Crec que Gerard Piqué no es referia a mi. És un gran professional i no crec ni que sabés que jo estava a l'estadi. Es referiria a una altra persona. No em sento al·ludit", ha dit en unes declaracions durant un congrés sobre esport i turisme a Alacant. "Jo em vaig tornar. Caldrà preguntar-li a Piqué (a qui es dirigia) però no sóc tan important com perquè pensi que estava jo a la llotja. A més, Piqué que estudia les coses i té els seus negocis sap perfectament que les competències arbitrals no són de la Lliga", ha recordat.

Després de les últimes declaracions i actes de protesta del jugador del FC Barcelona, ​​Tebas ha defensat que "cal fer una reflexió amb el món arbitral, crec que és el que ell demana". "Crec que no cal treure les coses de polleguera amb el que va fer ahir. Va dir que cal pujar el nivell i hem de reflexionar", ha afegit.
   
En aquesta mateixa línia, el màxim dirigent de la lliga no creu que el que va fer Piqué després del partit davant el Vila-real sigui suficient perquè el Comitè Tècnic d'Àrbitres el denunciï davant el Comitè de Competició. "Són expressions que diu un jugador a la sortida d'un partit, no he vist insult i fins i tot diu que cal millorar el nivell i en qualsevol aspecte de la vida cal millorar-lo. Potser hem de millorar en alguna cosa el nivell arbitral", ha manifestat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut