Javier Saviola, en la seva presentació oficial com a membre de la Federació Andorrana de Futbol
Futbol

Javier Saviola serà el segon entrenador de l'Enfaf, un equip cadet a Andorra

L'exjugador argentí del Barça, el Reial Madrid, el Sevilla i el Benfica, entre altres clubs, fa més d'un any que és al Principat, on s'ha traslladat amb la família, i ha passat a formar part de l'estructura tècnica de la Federació Andorrana de Futbol

Actualitzat

L'exjugador argentí Javier Saviola serà el segon entrenador d'un equip de categoria cadet a Andorra amb l'objectiu de fer un pas més en la seva formació com a tècnic. El que va ser davanter del FC Barcelona s'ha instal·lat a Andorra després de la seva retirada com a jugador professional i es troba en procés d'obtenir el títol d'entrenador UEFA Pro, que li obriria les portes a poder dirigir equips de primer nivell.
  
L'exfubolista del Barça, Reial Madrid, Sevilla i Benfica, entre altres clubs, fa més d'un any que és al Principat, on s'ha traslladat amb la família, i ha passat a formar part de l'estructura tècnica de la Federació Andorrana de Futbol. En el cadet de l'Enfaf, un equip format per la federació que milita a preferent catalana i que s'ha estrenat ja en lliga, estarà al costat de l'exinternacional andorrà Òscar Sonejee, exercint com segon entrenador.

Saviola, que ha estat presentat aquest dilluns, s'ha mostrat "molt content, molt feliç i amb moltes ganes que els nois, a través del que jo els pugui brindar, puguin ser millors cada dia". El "Pibito" ha dit que vol adquirir experiència com a entrenador i anar pas a pas sense amagar que li agradaria molt acabar fent carrera en l'elit. Quan va arribar a Andorra, Saviola ja es va integrar en l'estructura de l'Ordino, club de la lliga andorrana que ha deixat per formar part de l"staff' de la federació.

Anar al contingut