Barça

Javier Mascherano: "Tothom parlava del triplet com si fos la cosa més normal del món"

El central del FC Barcelona ha dit en una entrevista a l'ESPN que guanyar la Lliga i la Copa seria una molt bona manera d'acabar la temporada

Actualitzat

Dins la sèrie d'entrevistes que els jugadors del FC Barcelona han concedit darrerament a l'exfutbolista i ara periodista de l'ESPN Quique Wolff, ara ha parlat Javier Mascherano. El central destaca la capacitat de l'equip per reaccionar en un mal moment: "Gràcies a Déu tenim un vestidor grandíssim. Vam entrar en una dinàmica dolenta i ens ha costat 3 o 4 partits sortir-ne, però vam tenir clar que tots havíem de tirar endavant i seguir treballant".

Mascherano recorda que la crisi va arribar "quan l'equip guanyava i tothom parlava del triplet com si fos la cosa més normal del món quan, de fet, és l'excepció en tota la història de molts equips. Ara ens hem de centrar en el partit del cap de setmana. És importantíssim guanyar la Lliga pel que hem lluitat durant tot l'any. Hem estat líders del campionat des del començament".

El central ha coincidit amb Leo Messi a valorar els dos títols que el Barça pot aconseguir, després d'haver quedat fora de la Lliga de Campions: "Ens queda l'últim partit de Lliga i la final de la Copa del Rei. Si aconseguim aquests dos objectius la temporada acabaria molt bé. Li donem molt valor als dos títols, però s'han de guanyar".

L'argentí avisa que el partit a Granada de l'última jornada serà complicat perquè no hi ha marge d'error. Per Mascherano, "no només jugues contra el rival, sinó també contra tu mateix per tot el que hi ha en joc i les ganes de no fallar. Però haguéssim firmat aquesta situació a començament de temporada: dependre de nosaltres mateixos, tot i que juguem contra un rival amb una certa relaxació per haver-se salvat. No jugar-se res li pot donar tranquil·litat".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut