Javier Gómez Noya s'exhibeix a Mont-real
Triatló

Javier Gómez Noya s'exhibeix a Mont-real i s'embutxaca la segona victòria de l'any en triatló

El campió gallec, de 34 anys, ha cobert el recorregut de 1.500 metres nedant, quaranta quilòmetres en bici i deu més de cursa a peu en una hora, 47 minuts i 50 segons

Actualitzat

El triatleta Javier Gómez Noya, únic pentacampió mundial de la història de la triatló, ha aconseguit la seva segona victòria de l'any en guanyar aquest diumenge la setena etapa del mateix, disputada a la localitat canadenca de Mont-real.

El campió gallec, de 34 anys ha cobert el recorregut, de 1.500 metres nedant, quaranta quilòmetres en bici i deu més de cursa a peu, en una hora, 47 minuts i 50 segons, quinze menys que el noruec Kristian Blummenfelt i 52 del sud-africà Richard Murray. Aquest és el catorzè triomf de Gómez Noya en una prova del mundial, el segon de 2017 després del de la prova inaugural disputada a Abu Dhabi. 

"Ha estat una cursa molt dura, des del principi. Ha estat dura la natació, el ciclisme i la cursa a peu, i estic molt content per aquesta victòria, perquè a Edmonton (així mateix al Canadà, fa dos dissabtes, on va ser sisè) vaig competir malalt ", ha explicat el campió gallec, que amb aquest triomf ja és segon al Mundial, amb 3.361 punts. 303 menys que el seu compatriota el mallorquí Mario Mola, que aquest diumenge, quan semblava que acabaria entre els primers cinc, ha patit un defalliment en l'última volta i s'ha classificat catorzè.

Anar al contingut