Barça

Javier Bordas diu que el Barça no descarta el retorn de Neymar

El Barça no es rendeix amb Neymar

Actualitzat

Sembla que el FC Barcelona no ha descartat encara el retorn de Neymar, i així ho ha confirmat el directiu blaugrana Javier Bordas.

"Mentre ell vulgui venir, nosaltres farem el que puguem perquè vingui", va assegurar Bordas, que va afegir que aquest retorn ha de ser "econòmicament viable".

El directiu, que participa a Medellín a la primera Cimera d'Economia Taronja, va deixar oberta la possibilitat de fitxar l'estrella brasilera el mes de gener de l'any que ve:

"Ja es veurà. Tots és molt canviant en el futbol, ​​però Neymar és Neymar"


Bordas va recordar que en les negociacions que van sostenir amb el París Saint Germain tenien un límit econòmic, però "per desgràcia" no va ser suficient:

"El cas de Neymar és un cas especial. És un jugador excepcional i que vol venir a Barça. No s'ha adaptat a París, es va equivocar anant allà, ell mateix ho ha dit"


D'altra banda, el directiu s'ha referit a la continuïtat de Lionel Messi al Barcelona per desestimar versions que situaven l'argentí a la MLS en acabar el seu contracte el 2020:

"Jo no el veig en un altre club. Hi ha poca gent més barcelonista que Messi " (...) Bordas ha assenyalat que no veu possible que l'astre argentí "marxi per diners" i ha subratllat que "Messi és del Barça, Messi és el Barça"

 

Anar al contingut