Futbol

Javi Márquez, amb problemes al turmell esquerre, serà dubte contra el Màlaga fins a última hora

A l'Espanyol, tot eren cares de felicitat en l'entrenament d'aquest divendres, després que la victòria contra el Betis els ha deixat en places europees. Gairebé sense temps de pair-ho ja han començat a preparar el partit de diumenge contra el Màlaga. Un partit per al qual Javi Márquez és dubte fins a l'últim moment. El jugador no s'ha entrenat perquè té un fort traumatisme al turmell esquerre arran d'una topada amb el bètic Beñat. Va ser l'acció que va fer que abandonés el terreny de joc al començament de la segona part.

Actualitzat
A Javi Márquez se li complica jugar a la Rosaleda. Aquest divendres se l'ha vist coix i no s'ha pogut entrenar amb els companys. Les proves complementàries de la tarda han estat prou clares: té un fort traumatisme al turmell esquerre i no s'ha pogut entrenar al ritme dels companys.

Una entrada del bètic Cañas i una altra de Beñat el pot deixar fora de combat a Màlaga, just quan començava a acostar-se al seu nivell real.

En canvi, tant Verdú, que també va rebre una trompada al maluc, com Romaric, que es va retirar en la llitera d'assistència, estaran a les ordres de Pochettino per mirar de sumar el quart triomf consecutiu. Des de posicions continentals, ara la feina és seguir tocant de peus a terra.

El gol de Pandiani contra el Betis pot impulsar els blanc-i-blaus davant el conjunt de Pellegrini. Tres derrotes seguides acumulen els malaguenys, tot un contrast amb els dotze punts que han encadenat els catalans.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut