Espanyol

Javi Márquez, amb molèsties al turmell, fora de la llista de convocats de l'Espanyol

El noi de Badalona no s'ha pogut recuperar de les molèsties al turmell, que s'han agreujat i el fan anar de corcoll. El jugador no s'ha recuperat d'un fort traumatisme al turmell esquerre arran d'una topada amb el bètic Beñat. Els que sí que hi han entrat han estat Romaric i Verdú, que també han tingut diversos problemes físics en l'atapeïda triple jornada lliguera d'aquesta setmana. Mauricio Pochettino no es refia del Màlaga, que encadena tres derrotes seguides, i li preocupant, pel joc del seu equip, la baixa de Javi Márquez.

Actualitzat
Mauricio Pochettino ha alertat en roda de premsa de la perillositat del Màlaga. Del conjunt de Pellegrini ha destacat que "té grans jugadors per revertir aquesta situació, tenen molta experiència". La dinàmica del conjunt andalús és just la contrària a la dels periquitos, amb tres victòries consecutives.

L'entrenador de l'Espanyol no descarta rotacions. En aquest sentit, ha destacat l'absència de Javi Márquez per lesió: "És preocupant perquè l'arrossega des de l'entrada contra la Reial Societat de la temporada passada a casa. No està al cent per cent i el turmell el condiciona per desplegar el seu potencial".

Pochettino també ha comentat la baixa eficàcia d'Álvaro Vázquez davant la porteria rival. L'entrenador ha volgut reforçar la moral del jove davanter del planter en assegurar que "és un noi jove i està en procés de consolidació. Ha de viure aquest tipus de situacions i estic tranquil. Contra el Betis va fer un bon partit, amb molt de desgast, però li va faltar la cirereta. Arribarà la recompensa".

D'altra banda, el club vol renovar Cristian Álvarez, després de confirmar les bones expectatives com a recanvi de Kameni a la porteria. Cristian Álvarez acaba contracte el 30 de juny del 2013. De moment no hi ha acord, però, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, la proposta de l'Espanyol és renovar-li el contracte dues temporades més de les que té firmades.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut