Espanyol

Javi López: "Se'ns ha tractat injustament des del primer derbi"

El capità de l'Espanyol ha denunciat el tractament injust que han rebut dels mitjans de comunicació i ha evitat pronunciar-se sobre les pancartes ofensives exhibides per un sector de l'afició durant el partit de Copa

Actualitzat

Javi López ha assegurat després de l'entrenament d'aquest dijous a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, que se'ls ha tractat "injustament" des del primer derbi. "Se'ns ha tractat injustament, tant a mi com als meus companys", ha denunciat el capità de l'Espanyol, qui ha apostat per "girar full" després de la tensió viscuda en els tres partits consecutius contra el Barça.

Davant la insistència dels mitjans perquè el futbolista valorés les pancartes ofensives contra el rival etern exhibides per un sector de l'afició, ahir a la tornada de la Copa, el capità blanc-i-blau ha evitat pronunciar-se. "No s'ha estat just amb l'equip i l'afició, per tot el que s'ha dit fora de nosaltres. És l'únic que diré sobre això", ha insistit.

El futbolista andalús tampoc ha comentat la possible sanció de la Comissió Antiviolència després de l'exhibició de les pancartes. Aquest organisme examinarà què ha passat a les grades de l'Estadi RCDE. "Quan es pronunciï ja veurem les valoracions que es fan des del club", ha dit.

Javi López també ha subratllat la importància de centrar-se en el pròxim partit de lliga contra el Getafe d'aquest diumenge. "Hem de començar a sumar ja de tres en tres. Arrenca la segona volta i al final hem fet una volta semblant a la de la temporada passada", ha recordat.

Finalment, el defensa espera que la tensió esportiva i extraesportiva dels tres derbis contra el Barça "no passin factura" a pròxims compromisos. "Som esportistes i és el que ens toca", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut