Espanyol

Javi López: "No tenim cap tipus d'excusa ni de justificació, però crec que no tornarà a passar"

El primer capità de l'equip blanc-i-blau ha fet autocrítica per la mala imatge contra el Reial Madrid, però s'ha mostrat convençut que ben aviat redreçaran la situació

Actualitzat

L'Espanyol continua preparant el partit de lliga de dissabte que ve al camp de la Reial Societat amb la prioritat de refer-se anímicament dels efectes de la contundent derrota de dissabte passat, al Power8 Stadium, davant el Reial Madrid.

Javi López, primer capità de l'equip blanc-i-blau, s'ha mostrat convençut que ben aviat redreçaran la situació, però, al mateix temps, ha fet també certa autocrítica. "No tenim cap tipus d'excusa ni de justificació", ha afirmat però també assumeix que, vistos els errors i amb la ferma voluntat de corregir-los "crec que no tornarà a passar. Com ja vaig dir fa un parell de setmanes, tenim equip. Vam guanyar el primer partit i estàvem guanyant al Vila-real fins als minuts finals".

"El partit no era bo i es podien haver fet els 11 canvis, però m'ho prenc com sempre. La meva idea és la de donar el màxim en cada entrenament i treballar, treballar i treballar", ha afegit.

Arbilla s'entrena al marge del grup

El lateral dret de l'Espanyol Anaitz Arbilla s'ha exercitat al marge de la resta del grup a la Ciutat Esportiva ja que no ha superat les lleugeres molèsties ocasionades per una tendinitis al tendó d'Aquil·les de la cama esquerra.

El futbolista navarrès, segons les previsions del club català, no hauria de tenir cap problema per incorporar-se a la feina amb els seus companys al llarg de la setmana, de manera que tot apunta que estarà disponible per al pròxim partit de Lliga, aquest dissabte a Anoeta contra la Reial Societat.

Per la seva banda, el migcampista José Alberto Cañas, amb una contusió al peu esquerre, i Javi López, que arrossegava un cop al genoll dret, s'han sumat a la disciplina del grup, que s'entrenarà dimecres a les 10.30 hores a les instal·lacions de Sant Adrià de Besòs

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut