Espanyol

Javi López: "Hem de deixar les polèmiques a banda i acabar bé la Lliga"

La derrota a Getafe va provocar unes declaracions de Quique Sánchez Flores que han portat cua. S'esperava la compareixença d'algun jugador de l'Espanyol que pogués explicar com han caigut al vestidor les paraules del tècnic.

Actualitzat

El capità Javi López, que no va disputar ni un minut a Getafe, ha sortit a donar la cara davant dels mitjans de comunicació després de les polèmiques declaracions de Quique Sánchez Flores en què va afirmar que l'Espanyol "potser no donava per més". López ha estat diplomàtic.

"Hem de deixar les polèmiques a banda i hem d'acabar bé la lliga. Ens hem d'oblidar de la resta. Cadascú té una opinió i hem d'acabar la temporada el millor possible. El partit de dimecres és importantíssim."

El jugador ha reconegut que no pateixen per la permanència, però ha deixat clar que no s'ha de badar.

"En el futbol s'ha vist de tot. Tenim un coixí de punts, però en el futbol pot passar de tot. Mentre els punts estiguin en joc i els equips que van per sota ens puguin agafar, hem de sumar els punts com més aviat millor."

Javi López ha manifestat que els jugadors volen acabar bé la temporada per l'afició i ha admès que acceptaran qualsevol rebuda del públic de Cornellà - el Prat quan dimecres saltin al terreny de joc per enfrontar-se a l'Eibar. Sobre el fet de ser dels pocs que donen la cara quan les coses van malament, ha respost resignat que "tinc un rol dins el vestidor i l'he s'assumir. Estic orgullós de ser aquí perquè el dia que no jugui a futbol trobaré a faltar ser aquí. Fins i tot amb aquest embolic."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut