Futbol

Javi López exculpa Galca de la mala situació de l'Espanyol i diu que "els culpables som els jugadors"

El capità de l'Espanyol assumeix responsabilitats en nom de l'equip per la sagnant derrota contra la Reial Societat i n'exculpa el tècnic

Actualitzat

El capità de l'Espanyol, Javi López, ha valorat la dinàmica de l'equip, a un punt del descens, i ha dit que els "culpables" són els jugadors i que "estem a mort" amb el tècnic, Constantin Galca.

Els quatre capitans, l'entrenador i els directius Ramón Robert i Mao Ye han tingut una reunió a Sant Adrià abans de l'entrenament . "El que s'ha parlat i el missatge que volem transmetre és que hem d'estar més units que mai", ha explicat el lateral, que desconeix si el club destituirà el tècnic.

El defensa ha mantingut que l'única recepta per revertir la situació és ser un bloc. "Se'n surt sent un equip, no hi ha una altra manera. No hi haurà fissures entre nosaltres, ja que hem parlat, ens hem mirat a la cara i ens hem dit les coses com són, perquè s'ha de pujar al vaixell o baixar-ne", ha subratllat.

Amb tot, el futbolista està segur de la reacció: "Estem en una dinàmica dolenta, però estem convençuts que anirà bé. Necessitem tothom i hem de donar la talla en el camp".

Javi López ha insistit en l'autocrítica. "Els culpables som els jugadors, ha de quedar clar i no s'han de tirar pilotes fora", ha assegurat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut