Espanyol

Javi López assegura que l'estadi de Cornellà-el Prat serà clau per al partit davant el Valladolid

Javi López ha insistit que el fortí de Cornellà-el Prat tornarà a ser clau per afrontar amb èxit la visita del Valladolid. Per a aquest partit, Forlín estarà disponible un cop recuperat d'un procés febril, mentre que Raúl Baena, que encara no està recuperat d'una lumbàlgia, està descartat.

Actualitzat
El lateral de l'Espanyol Javi López ha assegurat que, malgrat ser la seva competència natural al lateral dret, s'alegra "de totes les coses bones que li passin a Mattioni, perquè la rivalitat és bona per a l'equip i si és amb ell, molt millor, sobretot després de tot el que ha passat". El brasiler ja és un més del grup després de passar les dues últimes temporades lesionat dels lligaments encreuats dels dos genolls. "Tota la nostra vida estem passant proves i competicions, hi estem acostumats. Ara Mattioni està molt bé, ja se l'ha vist en els últims partits", ha afegit Javi López.

Sobre el partit d'aquest diumenge davant el Valladolid, l'andalús ha subratllat que els partits com a locals són especialment importants: "Cornellà és la clau. Amb l'ajuda de la nostra afició podem fer moltes coses. Portem diverses jornades guanyant a casa i volem seguir així i recuperar-nos de la derrota contra l'Atlètic de Madrid".

Segons Javi López, el Valladolid "ve d'una victòria fora i és un equip que juga bastant bé al futbol, segur que ens posarà les coses difícils". De totes formes, si l'Espanyol aconsegueix els tres punts al seu estadi aquesta jornada, superarà el seu rival en la classificació de Primera Divisió i en tindria 34.

Finalment, el lateral dret ha demanat prudència davant els objectius de l'equip i ha parlat sobre la paraula maleïda: "Europa? Hem de centrar-nos. Vam tenir un inici bastant dur i difícil i ara mateix no podem pensar en això. No podem oblidar que venim d'una situació crítica".

Forlín torna al grup i Baena, descartat contra el Valladolid

Juan Forlín ha superat el seu procés febril, que li va impedir entrenar-se ahir, i s'ha reincorporat aquest divendres al treball amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva, segons ha informat el club blanc-i-blau, i està disponible per enfrontar-se al Valladolid. D'altra banda, Raúl Baena està pràcticament descartat per a la pròxima jornada de Lliga. El futbolista andalús tampoc ha treballat amb la resta del grup a causa de la lumbàlgia que arrossega des de fa un mes i el cos mèdic vol assegurar totalment la seva recuperació, per la qual cosa no forçarà el seu retorn. La resta de l'equip està disponible per al partit contra el Valladolid, aquest diumenge a Cornellà-el Prat.

El migcampista ghanès Wakaso Mubarak s'ha exercitat durant tota la setmana amb el grup, després que l'entrenador Javier Aguirre li aixequés el càstig per arribar dos dies tard després de disputar la Copa d'Àfrica, i podria tornar a una convocatòria.

La plantilla blanc-i-blava tornarà a entrenar-se aquest dissabte a l'estadi a les 10.30, a porta tancada. Javier Aguirre ultimarà els últims detalls tàctics abans de donar la llista de convocats per al duel i després compareixerà en la roda de premsa prèvia al partit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut