GIRONA

Javi Hernández i Reinier, nous reforços per al Girona de Míchel

Hernández arriba cedit pel Leganés i Reinier pel Reial Madrid, tots dos fins a finals de temporada. Amb ells, ja són vuit els reforços de l'estiu de l'equip gironí

Redacció Esport3Actualitzat

Míchel ja va anunciar abans del primer partit de Lliga contra el València que esperava arribar a la dotzena de reforços per a la seva plantilla abans que es tanqués la finestra d'estiu. Per això, a Montilivi continuen aterrant efectius. Aquest mateix divendres, el Girona ha anunciat l'arribada de Javi Hernández, un lateral esquerre per a l'equip, que arriba cedit pel Leganés fins a finals de temporada.

Hernández, format al futbol base del Torrecera, La Granja i el Sevilla, reforçarà la línia defensiva del Girona, que actualment formen Juanpe, Bernardo, Bueno i David López. De fet, a l'equip gironí, el de Jerez de la Frontera debutarà a la Primera Divisió, després d'haver-se estrenat a Segona amb el Reial Oviedo l'any 2018. En aquesta competició, ha disputat gairebé un centenar de partits.

El jugador, a qui també li anava darrere el Rayo Vallecano, signarà amb el Girona en les properes hores, després de passar reconeixement mèdic. Un contracte que s'ha fet esperar, després que el Reial Madrid dificultés l'operació, en tenir el 50% dels drets del jugador. Per aquest motiu, Javi Hernández, que té contracte fins al 2024 amb el Leganés, arriba sense opció de compra -ni obligatòria, ni voluntària-.

Dos fitxatges d'una tacada

Poc després de fer-se oficial l'arribada de Javi Hernández, el club gironí ha anunciat també l'arribada de Reinier. El brasiler, en aquest cas, arriba cedit pel Reial Madrid fins a finals de temporada, com Hernández.

Reinier va arribar al Reial Madrid, provinent del Flamengo, l'estiu del 2020. Format a les categories inferiors del Vasco Da Gama, el Botafogo i el Fluminese, les actuacions del mitja punta brasiler van despertar l'atenció dels clubs europeus i, finalment, va ser el club blanc el qui el va incorporar a les files del Castilla de Raúl González. Tot i això, les dues últimes temporades ha jugat al Borussia de Dortmund.

Al seu palmarès hi ha una Copa Libertadores i un Campionat brasiler amb el Flamengo, una Copa d'Alemanya amb el Borussia i un Mundial sub-17 amb el Brasil. Amb la "canarinha" sub-23 va penjar-se una medalla d'or als Jocs Olímpics de Tòquio.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut