Javi Gracia serà el nou entrenador del Rubin Kazan
Futbol

Javi Gracia deixa el Màlaga i accepta un oferta marejant per entrenar el Rubin Kazan

El tècnic navarrès, que tenia contracte en vigor fins al 2019, pagarà el milió d'euros de la seva clàusula de rescissió per fitxar per l'equip rus, que li triplica el seu actual sou

Actualitzat

Javi Gracia ha comunicat al Màlaga que no seguirà a la banqueta del conjunt andalús tot i tenir contracte en vigor per marxar al Rubin Kazan. L'equip rus ha fet una oferta marejant per al tècnic navarrès, triplicant-li el sou, i després d'estudiar l'oferta durant un mes, ha decidit marxar a Kazan.

El Màlaga, que ha fet un comunicat oficial per confirmar la marxa de Javi Gracia, guanyarà el milió d'euros de la seva clàusula de rescissió, ja que tenia lligat al tècnic fins el 2019. 

En 76 partits de lliga amb el Màlaga, Gracia, que també havia sonat amb força com a possible relleu de Constantin Galca a la banqueta de l'Espanyol, ha firmat un balanç de  26 victòries, 20 empats i 30 derrotes, però ha agradat per la seva proposta amb un futbol atractiu i equilibrat.

Mircea Lucescu, al Zenit de San Petersburg

Un altre entrenador que també estarà a la lliga russa la temporada que ve és Mircea Lucescu. El veterà tècnic romanès del Xakhtar Donetsk durant els últims 12 anys ha firmat pel Zenit de Sant Petersburg per les properes dues temporades. Lucescu substituïrà a la banqueta del conjunt rus el portuguès André Vilas Boas.

Anar al contingut