Jaume Roures és un dels avaladors de la junta de Joan Laporta
Barça

Jaume Roures: "Messi no va marxar per un tema econòmic sinó esportiu"

L'administrador de Mediapro confirma a "La Sotana" un dinar entre Tebas i Laporta a principis de juliol. "A la sortida del dinar tot estava ben encaminat"

Actualitzat

Jaume Roures, administrador del grup Mediapro i avalador de l'actual directiva del Barça, va donar al programa "La Sotana" la seva versió sobre la sortida de Leo Messi del Barça. Ho va fer amb cert coneixement de causa, ja que en aquesta mateixa entrevista va confirmar que havia mantingut un dinar amb Javier Tebas, president de LaLiga, i Joan Laporta, president del Barça, a principis de juliol. 

Arran d'aquell dinar, segons Roures: "La continuïtat de Messi estava ben encaminada. No hi havia res firmat però tot estava aparaulat".    

"Jo crec que la cosa es va complicar des del punt devista esportiu i no econòmic. Messi ja va fer les concessions que se li van demanar. Ell ho va dir i ningú l'ha desmentit. Però també  va manifestar la necessitat de fer un equip competitiu (...) Tothom va fer tot el possible, però el món del futbol és molt complex" 

La versió de Roures arriba quan Laporta i Tebas han mantingut un intens pols als mitjans amb aquest tema com a mar de fons. 

 

 

 

Anar al contingut