Jaume Roures és un dels avaladors de la junta de Joan Laporta
Barça

Roures nega haver avalat personalment la junta directiva de Laporta

El confundador del grup Mediapro s'ha encarregat de desmentir la informació del diari "Expansión" i ha matisat que ha col·laborat amb una pòlissa per impedir la repetició d'eleccions al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta va guanyar les eleccions el 7 de març i tenia un termini màxim de 10 dies per ser investit. Doncs han passat 10 dies exactes. La culpa de portar els terminis fins -pràcticament- a l'extrem, l'ha tinguda el famós aval.

Fins a aquesta matinada, Laporta i la seva junta no han aconseguit tancar l'operació amb l'empresa Audax Renovables, que aportarà bona part del que faltava per arribar als 124 milions i mig d'euros.

 

 

Els directius arribaven als 50 i s'ha treballat a contrarellotge per trobar la resta. José Elías, president d'Audax, empresa d'energies renovables, hi ha tingut un paper determinant, i el seu vicepresident, Eduard Romeu, entrarà a la junta.

El diari "Expansión" va informar ahir que Jaume Roures, a través de la seva societat Orpheus, també hi havia posat 30 milions per completar l'aval de 124 milions d'euros. Una informació que el confundador del grup Mediapro s'ha encarregat de desmentir aquest dijous a través d'un comunicat.

Roures assegura que no ha prestat cap aval personal a la junta de Laporta, sinó una pòlissa que només té vigència durant uns mesos, i afegeix que aquesta col·laboració es va fer amb la finalitat d'impedir la repetició d'eleccions al Barça.

"No he prestat cap aval personal ni he abonat a ningú cap quantitat. Una societat vinculada personalment a mi, Orpheus Mitja, SL, i que està totalment al marge de Mediapro, ha garantit a Banc Sabadell SA una pòlissa concedida als membres de la junta directiva del Futbol Club Barcelona. Aquesta garantia només té vigència durant uns mesos. No es tracta, per tant, de préstec o donació de cap classe", explica el comunicat.

El nom de Jaume Roures, cofundador del grup Mediapro, ha estat molt relacionat amb l'entorn blaugrana els últims mesos perquè es va presentar com a acusació particular contra Bartomeu i Masferrer, ja que és un dels afectats per la difamació a les xarxes del Barçagate.

 

ARXIVAT A:
Barçagate
Anar al contingut