Futbol

El València deixa entreveure el fitxatge de Jasper Cillessen amb un misteriós vídeo

El club xe ha penjat un vídeo a les xarxes socials amb unes imatges del porter holandès firmant el contracte i amb uns esclops taronges, tot i que encara no s'ha fet oficial

Actualitzat

Jasper Cillessen deixarà de ser jugador del FC Barcelona i fitxarà pel València, on trobarà els minuts que tant desitja i no ha pogut tenir de blaugrana. L'operació quedarà arrodonida amb l'arribada al Camp Nou de Neto, fins ara al club valencianista. Serà un intercanvi en tota regla. Neto ja té permís per passar la revisió mèdica amb el Barça.

Expectació dels mitjans gràfics a la clínica Eresa de València aquest dimarts al matí. El motiu: captar la imatge de Jasper Cillessen després de passar la revisió mèdica per fitxar pel València. Al voltant de les tres de la tarda i en un cotxe, el porter holandès ha abandonat el centre mèdic, somrient i fent el gest d'OK.

Aquest vespre, Cillessen ja ha passat per les oficines del València per ultimar tots els detalls de l'acord. Posteriorment, l'holandès ha visitat les instal·lacions de Mestalla per conèixer la seva nova casa. És imminent, per tant, l'anunci oficial de l'acord; de moment, el club xe ha penjat un misteriós vídeo a les xarxes socials on deixa entreveure el fitxatge amb unes imatges firmant el contracte i amb uns esclops taronges, un gest de complicitat amb el seu origen holandès.

 

Tres temporades al Camp Nou a l'ombra de Ter Stegen

Cillessen haurà estat tres temporades al Camp Nou, tot i que va firmar per cinc. L'estiu passat ja va deixar clar que volia marxar del Barça per anar a un equip on tingués més minuts, cansat d'estar a l'ombra de Ter Stegen.

Fa un any, el Barça va exigir la clàusula de rescissió de Cillessen, de 60 milions d'euros, als clubs que s'hi van interessar, però ningú es va acostar a aquest preu i l'holandès es va quedar al Camp Nou. Ara, les exigències econòmiques s'han reduït. La marxa de Cillessen comportaria que el porter valencianista Neto fes el camí invers, cap al Camp Nou. No implica que sigui de manera simultània. De moment, Neto té el permís del València per passar la revisió mèdica amb el Barça, però encara no hi ha data prevista.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut