Jasper Cillessen
Jasper Cillessen, en una imatge d'arxiu
Barça

Jasper Cillessen, el porter de la Copa, vol alçar el que pot ser el seu últim títol amb el Barça

El porter holandès, un dels que més sonen per deixar el Barça a final de temporada, se centra a guanyar la Copa, on ell és el titular

Santi PadróActualitzat

La final de Copa sempre és especial per a Jasper Cillessen. Ell és, des que va arribar a Barcelona fa tres temporades, el "porter de la Copa". El porter holandès vol sortir de l'ombra de Ter Stegen i és probable que aquest estiu tanqui la seva etapa blaugrana. Abans, però, vol alçar l'última Copa.

Només ha jugat 10 partits aquesta temporada: 1 de Champions, 6 de Copa i 3 de Lliga. L'últim, contra l'Eibar, no li va sortir gaire bé. Marc Cucurella i, sobretot, Pablo de Blasis li van amargar una tarda de diumenge el dia que Ernesto Valverde va voler donar minuts a l'equip titular que jugarà la final de Copa del Rei contra el València.

A banda d'aquests dos gols, el porter holandès del Barça ha demostrat que està del tot centrat en la seva competició. Aquesta temporada, Cillessen només ha encaixat quatre gols en els sis partits que ha jugat. El número 13 del Barça va començar a exhibir-se contra la Cultural Lleonesa en l'eliminatòria de l'anada dels setzens de final, a l'octubre. Cillessen va posar un parell de mans vitals que van fer possible que l'equip blaugrana acabés guanyant el partit pel resultat de zero a un. Contra el Llevant, a València, va salvar un gol fent gala dels seus grans reflexos.

Al Sánchez Pizjuán de Sevilla va fer de porter d'handbol i també contra el Sevilla, al Camp Nou, va comptar amb l'ajuda del pal en una de les seves primeres intervencions. En la millor del partit li va aturar un penal a Banega. Jasper Cillessen vol tornar a enfocar bé el seu gran objectiu d'aquesta temporada. I que ningú li mogui gaire la Copa del Rei, la seva Copa.
ARXIVAT A:
Final Copa Rei 2019
Anar al contingut