Saras donant indicacions en ple partit als seus jugadors, aquest dijous a Belgrad
Saras donant indicacions en ple partit als seus jugadors, aquest dijous a Belgrad
bàsquet

Jasikevicius esclata: "Estem regalant títols, 52 punts a la segona part no és seriós"

El tècnic lituà assenyala "falta de professionalitat" en els seus jugadors, a qui ha retret l'actitud de la segona meitat, que ha condemnat el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Si pica, cura. I segons Sarunas Jasikevicius, la desfeta a Belgrad "ha de fer mal". Pel lituà, aquesta eliminació a mans de l'etern rival, el Madrid de Pablo Laso, és un dels cops més forts de la seva carrera:  

"Pot ser un dels moments més difícils, aquesta derrota ha de fer mal. Estem regalant títols, és inacceptable. Aquest equip té talent, però..."

El tècnic marxa de la seva segona final a quatre com a tècnic blaugrana en dos anys --cap de guanyada-- amb la sensació d'haver vist la pitjor versió del seu equip, que se n'ha anat al descans 11 punts per sobre dels blancs. Les claus de l'enfonsament han estat aquestes:

"He vist falta de professionalitat en alguns aspectes. Han faltat més sacrificis, no regalar faltes, sota l'anella hem estat febles. Hem tret jugadors que no tenien faltes, i tot i així hem seguit sense fer-ne."

En canvi, en atac no ha fet cap retret als seus: "Hem fet 83 punts i hem perdut igualment". El problema ha estat la defensa, en particular a la segona meitat:

"És inacceptable que el Madrid ens faci 52 punts a la segona part. Que et passi quan estàs tan a prop d'una final europea no és seriós. Molt malament."

Per acabar, un missatge d'agraïment a l'afició: "Gràcies, és una nit molt difícil per a ells i per a nosaltres".

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut