Kyrie Irving i Zion Williamson, els grans animadors del Pelicans-Nets, cara a cara (Reuters)
Bàsquet

James Harden, baixa indefinida per als Brooklyn Nets

L'escorta recau de la seva lesió a un mes dels play-offs, però els Nets s'imposen a Nova Orleans amb un recital de Kyrie Irving

Actualitzat

Els Brooklyn Nets continuaran sense poder alinear junt el seu estol d'estrelles un cop s'ha sabut que James Harden ha recaigut de la seva lesió muscular als isquiotibials de la cama dreta. Els Nets l'han declarat "baixa indefinida", a falta d'un mes perquè comencin els play-offs per al títol de l'NBA. 

El projecte dels Nets, però, es mostra sòlid malgrat les incerteses sobre l'estat dels seus principals jugadors i aquesta jornada s'han imposat a Nova Orleans (129-134), sense Harden ni Durant, però amb un Kyrie Irving estelar: 32 punts, 15 a l'últim quart. Els 33 punts de Zion Williamson per als Pelicans no han tingut premi aquesta vegada. 

També els Clippers han obtingut un triomf agònic sense el seu principal referent, en el seu cas a Portland i amb la baixa per lesió de Kawhi Leonard (112-113). Paul George ha anotat 33 punts per als californians, inclosos els tirs lliures que, a falta de 5 segons, han certificat el triomf dels seus. 

Els Minnesota Timberwolves, per la seva banda, han mostrat tot el seu cabdal ofensiu en el triomf a la pista dels Sacramento Kings, amb 28 punts del "rookie" Anthony Edwards, 28 més de D'Angelo Russell i 26 de Karl-Anthony Towns. I amb la direcció a la pista de Ricky Rubio, autor de 6 punts i 11 assistències, que ha estat lloada pel seu tècnic, Chris Finch.   

Resultats de la jornada:
Atlanta Hawks - Orlando Magic, 112 - 96
New York Knicks - Charlotte Hornets, 109 - 97
Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers, 112 - 113
Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves, 120 - 134
New Orleans Pelicans - Brooklyn Nets, 129 - 134
 

 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut