Marc Gasol intenta progressar davant l'oposició de James Harden (Reuters)
Bàsquet

James Harden apallissa els Memphis Grizzlies amb 57 punts (112-94)

El jugador franquícia dels Houston Rockets ha liderat el triomf dels Rockets davant uns Grizzlies abatuts

Actualitzat
James Harden fa mesos que fa mèrits per revalidar la condició d'MVP de l'NBA. El jugador franquícia dels Houston Rockets ha tornat a signar una actuació amb números esparverants en la victòria del seu equip davant els Memphis Grizzlies (112-94). La Barba ha anotat 57 punts, a més de capturar 9 rebots. No ha excel·lit en percentatge de tir (17 tirs de camp encertats de 33, un 51,5% d'encert) però els números absoluts són superlatius i suficients, en qualsevol cas, per deixar sense resposta un equip sense idees, com són els actuals Memphis Grizzlies.

Les febleses dels Grizzlies es veuen perfectament retratades en la baixada de nivell de Marc Gasol, que davant els Rockets només ha anotat 5 punts, a més de capturar 7 rebots i repartir 4 assistències, una xifra molt allunyada –pel que fa a l'anotació– dels gairebé 16 punts de mitjana que té aquesta temporada.

No gaire millor li van les coses al seu germà Pau, que continua jugant a estonetes després de recuperar-se de la seva fractura al peu. El gran dels Gasol va jugar 10 minuts en la derrota dels San Antonio Spurs contra els Charlotte Hornets (93-108), un partit que va suposar la tornada d'un il·lustre veterà de la casa, Tony Parker, a l'AT&T Center, aquesta vegada amb la samarreta visitant. Els Spurs han tingut una derrota sorprenent, en part per culpa de Kemba Walker, autor de 33 punts.

El tercer català a l'NBA, Ricky Rubio, continua sense jugar per lesió; un fet que no sembla inquietar gaire el seu equip. Els Utah Jazz continuen la seva bona línia de resultats i han encadenat, davant els Pistons, la seva quarta victòria seguida, coincidint amb la lesió del maresmenc. Aquesta ratxa ha servit als Jazz per consolidar el saldo positiu (24 victòries per 21 derrotes) i situar-se vuitens a la Conferència Oest, en zona de play-off, just darrere els Spurs. Donovan Mitchell (28 punts) i Rudy Gobert (18 punts i 25 rebots) han liderat uns Jazz que funcionen tot i tenir de baixa per lesió els seus tres bases.

Resultats de la jornada:
Los Angeles Clippers - New Orleans Pelicans, 117 - 121
San Antonio Spurs - Charlotte Hornets, 93 - 108
Brooklyn Nets - Boston Celtics, 109 - 102
Sacramento Kings - Portland Trail Blazers, 115 - 107
Utah Jazz - Detroit Pistons, 100 - 94
Houston Rockets - Memphis Grizzlies, 112 - 94

 

Anar al contingut