Jaime Mata, clau en la victòria del Getafe davant del Rayo, que se situa en zona Champions (2-1)

Amb aquesta victòria, el Getafe se situa provisionalment en la quarta plaça de la taula, en zona Champions

El Getafe ha guanyat el duel al Rayo (2-1) amb gols de Jaime Mata i Jorge Molina. El Rayo només ha marcat un gols, de Raúl de Tomás, que no ha estat suficient per a rascar algun punt a domicili. Amb aquests tres punts el Getafe se situa, provisonalment, a la quarta plaça de la classificació, en zona Champions League.

Jaime Mata ha obert el marcador en el minut 28 apuntant-se així el seu desè gol a la Lliga (1-0). Dins de l'àrea Foulquier posa la pilota enrere per a Mata que la col·loca al fons de la porteria del Rayo.

A la segona part, Raúl de Tomás ha igualat el partit amb un golàs des de fora de l'àrea. El jugador, amb la cama esquerra, es rifa el porter del Getafe posant l'1-1 en el marcador.

Mata ha allargat la seva bona ratxa amb un passi demolidor que ha acabat amb gol. La jugada ha començat amb un passi de Portillo des del mig del camp a Mata, que arriba a l'àrea i li regala el gol a Jorge Molina, que marca a plaer el 2-1 (minut 68).