La catalana Jaël Bestué i Mujinga Kambundji, l'atleta suïssa que s'ha penjat l'or (@atletismoRFEA)
Atletisme

Jaël Bestué fa història a l'Europeu d'Istanbul

L'atleta santcugatenca acaba vuitena, però es converteix en la primera catalana que disputa una final de 60 metres en un campionat d'Europa

Redacció Esport3Actualitzat

L'atleta de Sant Cugat del Vallès Jaël Bestué no ha pogut millorar la seva actuació a les semifinals i ha estat vuitena a la final dels 60 metres llisos dels campionats d'Europa d'atletisme en pista coberta, que se celebren a Istanbul. Bestué ja havia assolit una fita arribant a la final, perquè la catalana ha estat la primera atleta espanyola de la història en classificar-se per una final dels 60.

Al final, però, la vallesana només ha pogut parar el crono en 7 segons i 28 centèsimes, cinc centèsimes més lenta que a la semifinal. La cursa l'ha guanyat la suïssa Mujinga Kambundji, amb 7 segons justos.

Jaume Guerra, a la final de salt de llargada

El barceloní Jaime Guerra, de 23 anys i vigent campió d'Espanya de salt de llargada en pista coberta, ha fet un bon concurs en el seu debut internacional amb la selecció espanyola absoluta. El saltador del Cornellà Athletic, entrenat per María Durán, ha començat amb un nul, ha seguit amb 7,76 i ha acabat amb un de 7,99, que l'ha conduït a la final amb la quarta millor marca. La final es disputarà diumenge al matí.

Esther Guerrero, a la final de 1.500

La banyolina Esther Guerrero ha entrat a la final de 1.500 per la porta gran després de guanyar la seva sèrie eliminatòria amb un temps de 4.10.48.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut