Jack Miller, el més ràpid de moment a Le Mans
MotoGP

Jack Miller fitxa per Ducati

L'australià passarà a formar part de la marca de Borgo Panigale el 2021 però encara no se sap qui serà el seu company d'equip

Noel RodríguezActualitzat

Ducati ha anunciat avui el fitxatge de Jack Miller per a la pròxima temporada. El pilot de Townsville ha signat per al 2021 amb una opció de renovació de cara al 2022.

Encara no s'ha aclarit, però, qui serà el company de l'australià l'any que ve. D'una banda, el rendiment de Danilo Petrucci al final de la temporada passada va ser decebedor fins al punt que la seva renovació no estava assegurada ni per a aquest 2020 i, de l'altra, la continuïtat d'Andrea Dovizioso tindria més a veure amb l'aspecte econòmic que no pas amb l'esportiu.

Miller va arribar a MotoGP el 2015 de la mà d'Honda. Amb la marca japonesa va aconseguir la seva única victòria a la màxima categoria a Assen el 2016.

Amb aquest anunci, Jack "Thriller" Miller es converteix en el tercer australià que signa pels italians després de Troy Bayliss i Casey Stoner. Stoner, per cert, és fins avui l'únic pilot capaç de proclamar-se campió del món de MotoGP amb una Ducati (2007).

Anar al contingut