Ja Morant ha jugat quatre partits amb el polze dret trencat
NBA

Ja Morant, jugador dels Memphis Grizzlies de l'NBA, un talent amagat en una bossa de patates

Ja Morant ha estat el rookie de l'any a l'NBA. El jove jugador del Memphis Grizzlies va ser descobert per un caçatalents per casualitat.

Actualitzat

L'any 2016 el caçatalents James Kane va viatjar a Carolina del Sud a la recerca d'un jugador per al seu equip de bàsquet de la Universitat de Murray State. En una de les pauses entre partits, Kane va tenir gana i la casualitat el va portar a comprar-se una bossa de patates molt a prop de la pista de bàsquet on Ja Morant estava jugant un 3 contra 3. Les seves condicions atlètiques, els moviments dels seus peus i la seva capacitat de salt van deixar James Kane perplex i no va dubtar en reclutar Morant per al seu equip.

Ja Morant va demostrar que tenia una visió de joc privilegiada i que era, sobretot, un excel·lent passador. El jove base es va convertir en el primer jugador en la història del bàsquet universitari d'EUA en aconseguir 20 punts i 10 assistències, de mitjana, en una temporada.

 

Aquesta temporada, el jugador dels Memphis Grizzlies, ha aconseguit el premi al Rookie 2019-2020. El base de 21 anys ha obtingut 498 punts en total, 294 més que el següent jugador classificat, i s'ha unit al català Pau Gasol com als dos únics jugadors del conjunt de Memphis que han aconseguit el premi al millor jugador novell.

 

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut