Bàsquet

Ja hi ha sancions per la baralla del derbi basc entre el Bilbao Basket i el Laboral Kutxa

Tornike Shengelia (Laboral Kutxa) ha estat castigat amb 5 partits de suspensió i Dejan Todorovic (Bilbao Basket) amb 4 com a iniciadors de la baralla que es va viure durant el derbi basc de la Lliga Endesa

Actualitzat

Tornike Shengelia, del Laboral Kutxa, i Dejan Todorovic, del Bilbao Basket, han estat castigats amb 5 i 4 partits de suspensió, respectivament, per la baralla que van protagonitzar a Bilbao durant el derbi basc de la Lliga Endesa i a la qual es van afegir més jugadors.

El jutge disciplinari de l'ACB els ha imposat aquest càstig per agredir un contrari amb l'agreujant d'haver alterat el desenvolupament normal del matx de bàsquet. El partit del cap de setmana passat, que no van jugar per estar suspesos cautelarment, ja els computa per a la seva sanció.

Respecte a la resta de jugadors implicats en l'espectacular baralla, només 3 han estat castigats. El jutge ha imposat als dos germans Diop, Ilmane i Mamadou, del Laboral Kutxa, una multa de 3.000 euros. A Ilmane, per agredir un jugador rival i un espectador. A Mamadou, per agredir un jugador del Bilbao Basket. Dairis Bertans, de l'equip bilbaí, ha estat multat també amb 3.000 euros per agredir un jugador del Laboral Kutxa. Els dos clubs pensen recórrer aquestes sancions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut