Luis Suárez, en una acció contra l'Espanyol (Foto: EFE)
Futbol

El derbi Espanyol-Barça de Lliga, el dissabte 8 de desembre a les 20.45

La Lliga ha anunciat aquest dijous els horaris de la jornada 15 de Primera, amb el derbi Espanyol-Barça, i de la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei

Actualitzat

La Lliga ha anunciat els horaris oficials per la jornada 15 de Primera Divisió, que tindrà el derbi català entre Espanyol i Barça com a principal al·licient. Els dos equips s'enfrontaran al camp dels blanc-i-blaus el dissabte 8 de desembre a les 20.45.

El Girona, per la seva banda, tancarà la jornada dilluns a la nit. L'equip d'Eusebio visitarà San Mamés per enfrontar-se amb l'Athletic Club a les 21.00. Pels blanc-i-vermells, serà el tercer partit que jugaran en dilluns, i n'ha jugat dos en divendres.

Els partits d'aquesta quinzena jornada arribaran a continuació de la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, de la qual també s'han sabut avui els horaris. L'Espanyol serà el primer equip català a jugar, dimarts a les 21.30, i els altres tres representants catalans ho faran dimecres. El Sant Andreu, que visitarà el Wanda Metropolitano, i el Girona jugaran a les 19.30, i el Barça serà l'últim representant català i rebrà la Cultural Lleonesa a les 21.30.

Anar al contingut