Robert Lewandowski i David Alaba a l'últim Barça-Madrid amistós (EFE)
Barça

Ja hi ha data i hora oficial per al primer clàssic de la temporada

El Reial Madrid-Barça de Lliga es jugarà el diumenge 16 d'octubre a les 16.15 al Santiago Bernabéu

Actualitzat

El Reial Madrid i el Barça jugaran el primer clàssic de la temporada en la 9a jornada de Lliga a l'estadi Santiago Bernabéu. Ja s'ha fet oficial l'horari que tindrà l'enfrontament: serà el diumenge 16 d'octubre, a partir d'un quart de cinc de la tarda.

A falta de tres jornades per arribar al partit, no és precipitat aventurar que hi pot haver el liderat en joc o que afectarà les posicions capdavanteres de la classificació. Els dos equips han mantingut fins ara una gran trajectòria: el Reial Madrid compta per victòries els seus partits jugats i suma 18 punts de 18. El Barça va deixar escapar un empat en la jornada inaugural davant el Rayo Vallecano, però des d'aleshores ha encadenat 5 triomfs i ha sumat 16 punts.

El Barça i el Reial Madrid es van veure a la pretemporada en un amistós disputat a Miami. Aleshores, els blaugranes es van imposar (1-0) amb un gol de Raphinha.

La Lliga també ha fet oficial els horaris dels enfrontaments de la jornada 10 i 11 del campionat. El Barça jugarà dos partits consecutis al Spotify Camp Nou contra el Vila-real i l'Athletic Club, mentre que l'Espanyol visitarà El Sadar i rebrà l'Elx a l'RCDE Stadium i el Girona jugarà contra l'Almeria a domicili i rebrà l'Osasuna a Montilivi.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut