Els jugadors del Barça, saludant els aficionats després d'imposar-se a l'Inter a domicili (Reuters)
Barça

Els 5 rivals del Barça per als vuitens de final

L'equip blaugrana sabrà en el sorteig de dilluns el seu adversari als vuitens de final de la Champions i ja coneix els 5 equips que integraran la llista de candidats

Actualitzat

El Barça ha conegut aquest dimecres al vespre la llista completa de rivals per als vuitens de final. El fet d'haver acabat la ronda com a primer de grup li serveix per evitar alguns pesos pesants del continent, com ara el Liverpool, el Manchester City, el Bayern de Munic o la Juventus, que també s'han assegurat el primer lloc dels seus respectius grups.

La llista de candidats té força nivell. Els 5 equips que poden tocar-li al Barça al sorteig dels vuitens de final, que es farà aquest dilluns (12.00) a la seu de la UEFA a Nyon, i que serà seguit per Esport3 en directe. Seran el Nàpols, l'Olympique de Lió i el Chelsea, que van acabar segons als seus respectius grups, i el Tottenham de José Mourinho, també segon del grup B.

El darrer confirmat ha sigut l'Atalanta, que per primer cop a la seva història s'ha classificat per als vuitens de final de la Lliga de Campions en imposar-se per 0-3 al Xahktar.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut