L'Spar perd a la pròrroga contra el Gernika (@MrSubi95)

J11 Lliga femenina: l'Spar Girona perd amb el Gernika a la pròrroga (62-63)

Cara i creu per als equips catalans a la Lliga femenina amb la victòria del Cadí La Seu i la derrota de l'Spar Girona

L'Spar Girona ha encaixat la tercera derrota a la Lliga contra el Gernika a la pròrroga (62 a 63). L'equip de Julve sempre ha anat a remolc i la desfeta l'ha vist des de la grada Marc Gasol. En el temps afegit les gironines no han tingut el cap clar. A onze segons del final guanyaven d'un punt, 62 a 61. Tot seguit, Roundtree de tirs lliure ha avançat l'equip basc.

En l'ultima acció del partit Rebeka Gardner ha fallat el llançament que ha fet en una posició molt forçada. Aquesta és la segona derrota de l'Spar Girona a Fontajau en el que va de Lliga. L'equip de Julve està pendent del debut de la nord-americana Michaela Onyenwere, que ja ha començat a entrar amb les seves noves companyes, i de la recuperació de la lesionada Frida Eldebrink. La sueca pateix una lesió muscular al soli de la cama dreta.

El Cadí sotmet el Gran Canària (65-48)

El Gran Canària ha començat millor, aprofitant el potencial físic de les seves dues interiors, Sika Koné i Lydia Giomi, màximes rebotadores de la Lliga femenina. Però després s'ha vist que un conjunt amb poca rotació i massa individualitats no podria amb la bona inèrcia del Cadí La Seu. S'ha passat del 10 a 13 canari en el minut 7, al 40 a 22 al descans, amb un parcial increïble de les de l'Alt Urgell. Gestat amb bona defensa, joc ràpid i lluïment de Laia Raventós, amb una Irati Etxarri molt fiable i amb el debut d'una Júlia Soler encertada -ha estat cedida aquesta setmana per l'Spar Girona.

Segona meitat sense història. El Sedis no ha necessitat un altre quart brillant com el segon. Ha debutat, amb només 16 anys i 11 mesos, la jugadora del planter Laia Ribes. I s'ha pogut pensar ja en el pròxim partit, davant un altre rival canari, el Tenerife. Lluny de La Seu, on l'equip de Bernat Canut va guanyar el València en l'última jornada, tot és més complicat.