Motociclisme

Iván Cervantes s'imposa en la desena edició del Memorial Toni Soler

Iván Cervantes, Marc Coma o Nani Roma no han fallat a la cita. I, amb ells, més de 1.100 pilots que s'han afegit al Memorial Toni Soler, que aquest any ha arribat a la desena edició, l'última sota aquesta denominació. El fill de Toni Soler ha donat la sortida a la prova, que serveix d'homenatge al pilot de Bassella, mort a finals dels anys 90. Després de més de quatre hores de cursa, la victòria ha estat per a Iván Cervantes.

Actualitzat
Iván Cervantes, campió del món d'enduro; Oriol Mena, campió d'Espanya de cross country; Marc Coma, doble vencedor del Dakar, i Joan Nani Roma, que també ha guanyat un Dakar, ocupaven la primera fila d'aquesta ampli engraellat de sortida, que com sempre és única. Aquest diumenge més que mai. El fill de Toni Soler s'ha emocionat parlant amb tots els pilots.

Toni Soler ha fet la sortida d'honor de la desena edició del Memorial, que arriba a la fi i tanca una etapa. De cara al futur, encara no està decidit el format d'aquesta prova. Com sempre, la sortida ha estat un espectacle: més d'un miler de motos han engegat en tres torns.

Des de bon començament, Iván Cervantes i Oriol Mena s'han distanciat dels rivals i han imposat un ritme diabòlic. En els primers quilòmetres, Cervantes duia la davantera, però molt pressionat per Mena, que l'ha arribat a passar, fins que ha caigut. El pilot de Cambrils ha arribat a l'assistència amb un escàs minut de marge.

Si durant les dues primeres voltes al recorregut Cervantes no s'ha pogut desempallegar del de Husaberg, en la tercera ha tingut una mica més de sort, però sense deixar de vigilar la seva esquena. Cervantes ha entrat primer, visiblement cansat, i Mena, tot i dur la samarreta plena de sang, ha baixat de la moto més fresc. Tercer, però a més de deu minuts, ha acabat Aaron Bernárdez, davant de Marc Coma. La cinquena posició ha esta per a Joan Nani Roma, que, tot i la inactivitat en moto, ha superat moltíssims corredors habituals del Campionat d'Espanya d'Enduro.

Cervantes ha invertit quatre hores i 12 minuts en aquesta duríssima prova. El Motoclub Segre, organitzador de la carrera més nodrida de tot Europa, es pren ara un temps de reflexió per estudiar el futur de la carrera.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut