Espanyol

Iván Alonso es recupera del cop al peu i entra en la convocatòria per al partit contra el Saragossa

L'Espanyol visita avui el camp del Saragossa, que lluita per evitar caure en les posicions de descens en aquests tres partits que queden. Per a aquest partit, Pochettino ha recuperat Forlín i Nico Pareja, que tornen després de complir sanció. Menys problemes, doncs, per al tècnic argentí en defensa, i a més, Iván Alonso s'ha recuperat de la contusió que arrossegava en un dels dits del peu i ha entrat a la convocatòria. El tècnic ja ha advertit que lluitaran pels tres punts.

Actualitzat
Mauricio Pochettino ha assegurat que la plantilla blanc-i-blava està "mentalitzada" i que l'objectiu dels espanyolistes és aconseguir els tres punts davant el Saragossa. "Fins que no s'aconsegueixen és molt difícil donar per fets els objectius. Estem mentalitzats i hem d'anar a Saragossa a lluitar pels tres punts. El grup està conscienciat i responsabilitzat amb vista a aquest partit. Sabem que serà un partit molt difícil", ha declarat l'entrenador de l'Espanyol. Pochettino ha insistit que la mentalitat dels jugadors és anar "partit a partit". "Hem de plantejar el partit a Saragossa amb intensitat i concentració, i buscar un bon resultat que ens permeti estar més amunt en la taula i estar tranquils del tot".

També ha recordat que en el tram final de temporada tots els equips "s'hi juguen alguna cosa" i ha avisat que espera un camp "bolcat" amb el seu equip. "La nostra mentalitat -ha indicat- és la de recuperar allò que vam perdre dissabte davant el València i acabar la temporada amb més punts que l'any passat".

En aquest sentit, ha reconegut que la victòria a Almeria va donar "confiança" al grup. "Va apujar la nostra moral i autoestima, perquè es va trencar una ratxa de molt temps sense guanyar. Això és un plus per a nosaltres", ha declarat.

Sobre la situació del Saragossa, ha comentat que és un equip "amb potencial i bons futbolistes". "És allà per determinades circumstàncies, però té jugadors per sortir de la situació en què es troben", ha afegit.

D'altra banda, Pochettino ha explicat que Raúl Tamudo s'ha entrenat al mateix ritme que la resta de companys i que Iván Alonso s'ha recuperat de la contusió que arrossegava en un dels dits del peu.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut