Futbol

Ito tornarà a l'equip titular a Santander deu mesos després per les nombroses baixes

L'Espanyol ha arribat aquest dissabte a Santander, on diumenge jugarà al camp del Racing. L'expedició blanc-i-blava estarà formada pels 18 jugadors disponibles. Ernesto Valverde no podrà comptar amb Eduardo Costa, baixa d'última hora per problemes musculars, els sancionats Moisés Hurtado i Rufete, ni el desaparegut Jônatas. Les novetats de la llista de convocats són Javi Chica i Dani Jarque, que es van perdre l'últim partit de Lliga contra el Vila-real a Montjuïc. Les nombroses baixes al mig del camp faran que Ito torni a l'equip titular deu mesos després, formant el doble pivot amb Iván de la Peña.

Actualitzat

L'Espanyol visita aquest diumenge El Nuevo Sardinero de Santander després d'una setmana atípica, en què només ha pogut fer un entrenament per preparar el partit contra el Racing a causa del partit de dijous contra el Maccabi Haifa a Tel Aviv. Eduardo Costa, amb problemes físics derivats de l'enfrontament contra l'equip israelià, és baixa d'última hora, igual que els sancionats Rufete i Moisés, i el brasiler Jônatas, que continua desaparegut. Ni tan sols el seu representant ha pogut contactar-hi. Aquestes baixes faran que Ito torni a l'equip titular deu mesos després formant el doble pivot amb De la Peña, que torna després d'estar absent els tres últims partits de Lliga, una competició a la qual Valverde dóna prioritat per davant de la UEFA.

El tècnic blanc-i-blau ha reconegut que el seu equip afronta el partit contra el Racing una mica just de forces i farà alguns canvis a l'equip titular per intentar treure un resultat positiu davant un rival que ha guanyat els últims cinc partits al seu estadi. Valverde ha destacat del Racing que té moltes alternatives en atac i que hauran d'estar molt pendents de la parella Zigic-Munitis, que acostumen a portar molts maldecaps a les defenses contràries.

D'altra banda, l'Espanyol ha confirmat que en breu el jugador del filial Àngel Martínez signarà la seva renovació amb el club blanc-i-blau per cinc temporades més, fins l'any 2012. Martínez, que aquesta temporada està alternant el filial amb el primer equip, s'ha mostrat molt content per seguir a l'Espanyol i ara només espera fer el seu debut a Primera Divisió.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut