La parella espanyola formada per Nerea i Javier Wis ha acabat cinquena. (Foto: FEP)
La parella espanyola formada per Nerea i Javier Wis ha acabat cinquena. (Foto: FEP)
Patinatge artístic

Itàlia domina la final de parelles i el solo femení de dansa en la primera jornada al Mundial de Reus

Primera jornada de medalles al campionat del món de Patinatge artístic que es celebra a Reus. Itàlia ha dominat les parelles artístiques copant l'or i la plata, mentre que el bronze ha estat per a França. La parella espanyola formada per Nerea i Javier Wis ha acabat cinquena.

Actualitzat

Primera jornada de medalles al Campionat del Món de Patinatge Artístic, que es disputa a Reus. Itàlia ha dominat les parelles artístiques copant l'or i la plata, mentre que el bronze ha estat per a França. La parella espanyola formada per Nerea i Javier Wis ha acabat cinquena.

La parella italiana Elena Llac i Marco Garelli han vençut amb rotunditat en la modalitat de parelles artístic i s'han proclamat campions del món després del programa llarg celebrat aquest dimecres. El subcampionat també ha recaigut en altres dos italians, Federica Vico i Andrea Laurenzi, mentre que França ha aconseguit el tercer lloc gràcies a Marine Portet i Nathanael Fouloy. Els espanyols Nerea i Javier Wis han acabat cinquens.

En la categoria del solo dansa femení, la medalla d'or ha estat també per a Itàlia. L'ha aconseguida Paola Franchini al davant de la seva compatriota Silvia Stivilj. La patinadora espanyola Ayalen Motales s'ha classificat desena.

Anar al contingut