Isidre Esteve, al costat del seu copilot, Txema Villalobos, a la presentació de l'equip Rally Repsol Team amb qui competirà en el Dakar (@boxrepsol)
Dakar

Isidre Esteve: "Anem al Dakar perquè creiem que tenim opcions de guanyar"

El pilot català ha mostrat total confiança en el seu cotxe i en el seu copilot, Txema Villalobos, per emportar-se el triomf a la prova reina dels raids

Actualitzat

Un any més Isidre Esteve competirà en el Dakar i ja en van tres de consecutius. El pilot català ja ho té tot a punt per viatjar cap al Perú i prendre la sortida. Així de clar ho ha deixat en la presentació del seu equip, el Repsol Rally Team, que s'ha fet aquest dilluns al matí a Madrid:

"Anem al Dakar a competir perquè creiem que tenim opcions de guanyar. Tenim un equipàs, estem amb els millors i creiem que ho podem fer"

 

La prova reina dels raids s'iniciarà el 6 de gener de a Lima i, per primera vegada, es disputarà íntegrament en un únic país, el Perú:

"No tenim els països veïns, com anys enrere, però hem de treure tot el suc als deu dies de cursa. Les dunes del Perú asseguren un Dakar emocionant des del primer quilòmetre. Serà difícil, complicat i molt exigent, especialment la primera setmana"

 

La feina feta de preparació els mesos previs permet al d'Oliana mostrar tota la confiança de cara a la prova més important de l'any que té marcada en el seu calendari de competició:

"Ens hem preparat bé, no hem tingut problemes durant la pretemporada. Tindrem un Dakar físicament molt lineal, molt exigent des de l'inici, però sense molts canvis. Aquest any ens estalviem el mal d'alçada de Bolívia"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut