Els jugadors de la selecció espanyola celebren un dels dos gols que ha marcat Isco davant d'Itàlia (EFE)

Isco lidera la contundent victòria d'Espanya sobre Itàlia en el partit de classificació per al Mundial de Rússia 2018 (3-0)

El davanter del Reial Madrid ha signat un doblet i ha liderat l'atac dels homes de Julen Lopetegui

Espanya s'ha imposat a Itàlia amb contundència en el partit de tornada de classificació per al Mundial de Rússia 2018 (3-0) que ha jugat aquest dissabte al vespre al Santiago Bernabéu.

Julen Lopetegui ha apostat per quatre blaugranes en l'onze titular, Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Andrés Iniesta, però l'home del partit ha estat Isco Alarcón, i és que el davanter del Reial Madrid ha marcat dos gols i ha estat el referent en l'atac de la "roja". El tercer gol també ha tingut regust blanc: l'ha fet Morata després d'una combinació al contracop amb Sergio Ramos.

El combinat espanyol ha sortit molt incisiu i molt ambiciós davant d'una afició entregada que no ha parat d'animar la 'roja' en un estadi amb la graderia tenyida de vermell.

No havia arribat el quart d'hora quan Isco s'ha avançat en el marcador amb un gol espectacular de falta directa des de fora de l'àrea després que Bonucci escombrés Marco Asensio quan havia recollit una magistral assistència d'Iniesta i ja encarava Buffon (1-0).

Abans del descans, Isco ha tornat a superar Buffon i també des de fora de l'àrea. Aquest cop, però, no ha estat a pilota parada, sinó de jugada, amb una canonada rasa, després de retallar dues vegades el seu marcador (2-0).

A la represa, el domini de la selecció espanyola ha arribat a desesperar el conjunt italià, que no ha acabat de trobar el camí per arribar a la porteria, i, en les poques vegades que ho ha aconseguit, s'han topat amb un De Gea d'allò més inspirat.

Morata ha posat la cirereta a la golejada després de culminar una combinació amb Sergio Ramos al primer toc en una escapada al contracop (3-0). A les acaballes, encara ha tingut temps per marcat un quart gol que no ha pujat al marcador perquè estava en fora de joc.

A un minut del final, David Villa ha entrat substituint Isco i l'afició s'ha desfet en aplaudiments per a tots dos, el primer perquè tornava a defensar la samarreta de la selecció espanyola tres anys després de la darrera vegada, i el segon per reconèixer el gran partit que ha disputat.