Rugbi

Irlanda obté un ajustat triomf a Escòcia i s'adjudica la Triple Corona (18-19)

L'encert de Ronan O'Gara, autor dels 19 punts del seu equip, ha donat a Irlanda una ajustada victòria en la seva visita al mític estadi de Murrayfield davant Escòcia per un ajustat 18-19 i, d'aquesta manera, s'ha adjudicat la Triple Corona. Els irlandesos han patit més del que preveien per emportar-se el triomf, però al final han fet valer la seva superioritat gràcies als llançaments d'O'Gara, i han culminat el trio de victòries sobre els equips britànics. En l'altre partit de la jornada, Itàlia ha derrotat Gal·les per 23-20 i ha fet història sumant la segona victòria en una mateixa edició del Sis Nacions.

Actualitzat
La selecció d'Irlanda ja té el primer títol honorífic en el Torneig de les Sis Nacions de rugbi d'aquest any. El Quinze del Trèbol ha guanyat la Triple Corona, ja que ha derrotat Anglaterra, Gal·les i Escòcia. Aquest dissabte, els verds s'han imposat al camp dels escocesos, a Murrayfield, gràcies a l'encert del magistral Ronan O'Gara. Ell sol ha aconseguit els 19 punts del seu equip, amb un assaig i quatre cops de càstig. Els irlandesos han remuntat un desavantatge de cinc punts en els deu últims minuts. Irlanda ha aconseguit la novena Triple Corona de la seva història, tercera en els quatre últims anys, i la setmana que ve podria guanyar el Sis Nacions si derrota Itàlia i França perd un dels dos partits que li queden.

I a Roma, explosió d'eufòria dels 25.000 aficionats italians que omplien el Flaminio. L'equip blau ha encadenat per primera vegada en la història dues victòries consecutives. Després de superar Escòcia, ha derrotat el País de Gal·les per 23-20. Un assaig de Mauro Bergamasco en el temps afegit els ha donat el triomf. Ara, els italians són quarts, empatats a punts amb Anglaterra, que diumenge rep França a Twickenham.
Anar al contingut