Tenis

Ion Tiriac: "El nou format de la Davis és una vergonya, han arruïnat 120 anys de tradició"

L'extenista romanès ha criticat durament el nou format de la competició en una entrevista al diari FR24 i acusa els organitzadors de no haver picat mai una pilota de tenis
Actualitzat
Ion Tiriac, molt crític amb el nou format de la Copa Davis

L'extenista romanès Ion Tiriac, propietari del Mutua Madrid Open, ha criticat durament el nou format de la Copa Davis, que també es disputa a la Caja Mágica de Madrid, assegurant que és una "vergonya" i que els organitzadors "han arruïnat 120 anys de tradició".

"Aquesta gent està malalta del cap –ha indicat Tiriac en relació al grup Kosmos, que gestiona el nou format a la Davis–. Mai han picat una pilota de tenis i han arruïnat 120 anys de tradició. Haurien de condemnar-los de per vida pel que han fet", ha afegit en una entrevista al diari FR24.

El romanès, que no està gens d'acord amb el fet de jugar tota la Davis durant una setmana, ha reiterat el seu malestar en declaracios al diari The New York Times.

"Aposto el que vulgueu que d'aquí a dos anys tornen a canviar el format. És un acudit i una vergonya. Han arruïnat la joia del tenis."