Ion Izagirre s'imposa a Formigal
Ion Izagirre s'imposa a Formigal
Ciclisme

Ion Izagirre s'imposa a Formigal, i Richard Carapaz, nou líder de La Vuelta

Ion Izagirre, protagonista al costat del seu germà Gorka en l'escapada del dia, ha entrat en solitari a la meta de Formigal, i Richard Carapaz (Ineos) s'ha enfundat el mallot vermell de líder

Redacció Esport3Actualitzat

El ciclista Ion Izagirre (Astana) ha estat el vencedor de la sisena etapa de la Vuelta a Espanya disputada entre Biescas i Formigal, de 146,6 quilòmetres, en què l'equatorià Richard Carapaz ( Ineos) s'ha enfundat el mallot vermell de líder.

Ion Izagirre, protagonista al costat del seu germà Gorka en l'escapada del dia, ha entrat en solitari a la meta de Formigal amb un temps de 3h.41,00, al davant del canadenc Michael Woods (EF) i del portuguès Rui Costa (UAE).

Richard Carapaz, el millor entre els favorits, ha aprofitat la debilitat de Primoz Roglic en l'ascens per deixar plantat l'eslovè en els últims quilòmetres, i ha perdut 43 segons respecte a l'equatorià, que s'ha situat líder de la general.

Segona plaça per al britànic Hugh Carthy (EF) a 18 segons, tercera per a l'irlandès Dan Martin (UAE) a 20, quarta ara per Roglic a 30 i cinquena és el mallorquí Enric Mas (Movistar) a 1.07.

Amb aquesta victòria, Ion Izaguirre entra a la llista de corredors que han guanyat etapes a les tres grans voltes (Giro 2011, Tour 2016, Vuelta 2020). L'últim que ho va aconseguir va ser Peter Sagan, en el Giro.

 

 

ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut