Els directius del club toquen la campana de la borsa
Per ordre, el vicepresident del club, Perfecto Palacio; el president, Salvador Martí, i el cofundador Javier Mira toquen la campana durant la cerimònia de sortida a borsa (EFE)
Futbol

Intercity: el primer club espanyol que surt a borsa

Els plans del club passen per tenir un estadi de futbol, una ciutat esportiva i potenciar l'esport femení

Redacció Esport3Actualitzat

L'Intercity és un club d'Alacant que va néixer el 2017 amb la compra del GCD Sant Joan, un equip de Primera Regional Valenciana. Un any més tard va aconseguir arribar a Regional Preferent, i el següent, a Tercera Divisió

Actualment juga a la 2a RFEF i aquest divendres ha debutat en una nova aventura, però no esportiva, sinó econòmica. Concretament, han sortit a borsa en un segment dedicat a petites empreses. Ho ha fet amb una pujada del 40% i ha tancat amb 1,68 euros per acció. 

L'Intercity, així, ha esdevingut el primer club de futbol de tot l'estat que cotitza en borsa i ho han celebrat amb el tradicional acte de tocar la campana al parquet madrileny. 

L'objectiu de la sortida a borsa està clar: "l'ascens de categoria". Els plans són més ambiciosos, però: volen tenir un estadi de futbol, una ciutat esportiva i potenciar l'esport femení.

Anar al contingut