Agressions a futbolistes de l'Atlanta-el Raval (@catalunyafutbol)
Futbol

Insults i agressions múltiples amb arma blanca a quarta catalana

El partit entre el Nacional de Barcelona i l'Atlanta-el Raval va acabar amb una picabaralla i diversos ferits provocats per l'equip local

Actualitzat

A la Quarta Divisió catalana, la categoria més baixa del futbol amateur, es va tornar a veure un episodi lamentable d'insults i agressions. Malauradament, aquest tipus d'incidents són habituals en camps de categories regionals. En aquesta ocasió, els fets van succeir al camp del Turó de la Peira, en la recta final del partit entre Nacional de Barcelona i Atlanta-el Raval. El conjunt visitant anava guanyant 1 a 2 quan una falta d'aquest equip va desencadenar una invasió al camp dels jugadors suplents del Nacional de Barcelona i aficionats, que van agredir el jugador visitant que va provocar la falta amb cops de puny i puntades de peu.

 
 

"Et trencaré les cames, aniré al vestidor i et mataré. Em cago en els teus morts. Em cago en la teva mare. Ets un maricó. Et rebentaré el cul quan surtis. D'aquí no sortiu vius, fills de puta. Us matarem".

Aquests són alguns dels insults que van rebre l'àrbitre i els jugadors visitants recollits en l'acta al final del partit. El col·legiat també va rebre un cop de puny. Un jugador de l'Atlanta-el Raval ha anat més enllà i ha denunciat als Mossos una agressió amb navalla. Els jugadors de l'Atlanta-el Raval han denunciat totes aquestes agressions al seu perfil d'Instagram i també al de "Catalunyafutbol".

 

El Nacional de Barcelona ha emès un comunicat lamentant la situació viscuda diumenge passat. El club demana perdó i diu que prendrà les mesures disciplinaries corresponents perquè aquest tipus de fets no tornin a passar.

Avui n'hem parlat amb Esteban Mirou, president del Nacional de Barcelona; Amando Azuara, president de l'Atlanta-el Raval, i Oriol Camacho, secretari general de la Federació Catalana de Futbol.

 

Anar al contingut