Futbol

Ronald Koeman: "Quan vaig marxar, estàvem a 8 punts del Madrid i ara gairebé al doble"

L'exentrenador del Barça no es talla i treu pit de la seva darrera etapa al club

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman ha criticat Joan Laporta i ha defensat la feina del seu successor, Xavi Hernández. L'exentrenador del Barça ha parlat durant la presentació del torneig de golf benèfic que organitza per recollir fons per a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

L'exentrenador del Barça ha reiterat la manca de suport total per part de Joan Laporta en la seva darrera etapa al capdavant del primer equip del Barça :

"Jo no vaig tenir el màxim suport del president del club"

I ha demanat:

"Demano tot el suport a Xavi. Espero que el president sí que li doni tot el suport que jo no he tingut. Xavi és una llegenda del Barça i es mereix confiança. Ell no té la culpa de com està el club"

Koeman també ha apuntat que no es va molestar per les paraules de Xavi sobre la pèrdua de l'estil de joc:

"Crec que no es pot culpar una persona o un entrenador de la pèrdua d'ADN".

Recordant la seva etapa al club s'ha reafirmat amb com va acceptar les condicions que la directiva li demanava en tot moment:

"He treballat molt bé amb els jugadors i sempre he intentat ser honrat amb tothom. He acceptat sortides de jugadors pel bé del club"

I, fidel al seu estil directe, ha llançat un dard a la situació actual de l'equip:

"Quan vaig marxar jo estàvem a 8 punts del Madrid.  Ara, al doble. No és bo comparar. Segurament ha millorat en unes coses. Han fitxat tres davanters o tres jugadors que poden jugar a dalt".

Lloa Frenkie i Luuk de Jong

Del migcampista ha estat molt clar amb la seva continuïtat:

"El Barça vol vendre Frenkie de Jong? No ha estat al seu millor nivell, però per mi és un fix a la selecció dels Països Baixos"

I sobre el davanter ha dit:

"M'han criticat molt per en Luuk. Sempre ha estat un jugador que m'ha funcionat en la seva funció. Encara sort que ha donat 5 o 6 punts al Barça. No em sento un entrenador que hagi fracassat"

 

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut